U bevindt zich hier: Algemeen / Papa's Beach house

Papa's Beach House voor lunch of diner, feest, meeting of outdooractiviteit

Om gezellig uit te gaan, voor een dinertje, een borrel aan de bar of een drankje op het terras aan het water. Maar ook voor een fantastisch evenement, een avontuurlijke outdoordag of een onvergetelijke bruiloft!

Papa's Beach House "Good times, Great food"! Voor iedereen die geniet van mooie momenten, een goed gesprek, een spannend boek, lekker eten of een misschien wel een 'killing cocktail'.

Papa's Beach House heeft ook het High Tea en The Lunch Table arrangement. Smaakvolle all-inclusive arrangementen voor levensgenieters. Bestel hier het High Tea of The Lunch Table arrangement.

Voor de actuele openingstijden van Papa's Beach House hou onze site of Facebook in de gaten ! 

See you soon in Papa's!

Papa's Beach House heeft een bijzondere ligging, aan het water en omgeven door natuur, midden in de Randstad. Bovendien kan je gratis parkeren en is het goed bereikbaar. Dit maakt de locatie uniek en erg geschikt voor (bedrijfs)evenementen, besloten feesten en huwelijksvoltrekkingen. Een aanwinst in het nieuwe gebouw zijn ook de kleedkamers voor bruidsparen of voor gasten die outdooractiviteiten bij hun evenement willen organiseren.

Restaurant

Het restaurant is geopend voor lunch en diner. De  in- en outdoor barbecuehoek in combinatie met de zaal Key West zijn ideaal voor zakelijke en feestelijke events. Bovendien zijn het restaurant en de zaal zijn door middel van een flexibele wand aan elkaar te koppelen.

Bekijk hieronder de korte promotiefilm van het nieuwe beach house:

Papa's Beach HousePapa's Beach House
Fotocamera Papa's Beach House
Bekijk hier de foto's van Papa's Beach House.

EventBranche borrel in Papa's Beach House

Hieronder vindt u twee filmpjes van de EventBrance borrel die afgelopen juni in Papa's Beach House werd georganiseerd. De filpmjes geven een goed beeld van de uitgebreide mogelijkheden van Papa's Beach House.


Bron: EventBranche.nl / Media Centrum Hilversum


Bron: EventBranche.nl / Media Centrum Hilversum