Combineer uw meeting of feest met een sportieve activiteiten

Onze buitenlocatie Papa’s Beach House ligt midden in het Haarlemmermeerse Bos. Dit natuurgebied biedt de juiste setting voor een actief outdoor programma. De uitdagende outdoor activiteiten zorgen voor onvergetelijke dag en zorgen voor de juiste inspiratie als onderbreking van uw meeting dag. Geniet na afloop van een heerlijke barbecue of walking dinner bij Papa’s Beach House.

Onze outdoor activiteiten zijn verschillend van karakter en iedereen kan meedoen. Iedereen kan dus meedoen. Bekijk onze mogelijkheden.

Wilt u liever binnen blijven? Ga dan gezellig bowlen en ga onderling de strijd met elkaar aan.

Archery Tag

Archery Tag

Expand Article
Vanaf € 34,50 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Archery Tag

Archery Tag is een uitdagend en veilig spel met een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Je hoort jezelf ademen en je weet dat er collega’s op de loer liggen. Ondertussen probeer jij ongezien je boog te spannen.. achter de bunker vandaan te komen en je tegenstander in het vizier te krijgen.. RAAK!

Vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen)

Vlottenrace

Vlottenrace

Expand Article
Vanaf € 22,75 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Vlottenrace

Ga samen met je teamgenoten de strijd aan tegen de andere teams. Met gebruik van touw, palen en tonnen kun je jouw eigen supervlot bouwen. Zorg er wel voor dat hij sterk is want er wordt niet alleen gebouwd, maar ook gevaren. Met een mooi parcours op het water wordt de uitdaging nog groter. Valt het vlot direct uit elkaar of win je er makkelijk de race mee? Het gaat dus niet alleen maar om snelheid maar ook om stevigheid en drijfvermogen. Houdt jouw team het droog? Ga de strijd aan en laat je knooptechnieken er flink op los. Teambuilding, techniek en snelheid zijn nodig om deze strijd aan te gaan!

Vanaf € 22,75 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen)

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expand Article
Vanaf € 35,00 p.p. | Tijdsduur 2 uur | Expeditie Robinson

Win met jouw team de opdrachten, maar speel het slim want uiteindelijk kan er maar één de beste zijn! Zorg ervoor dat jij ook het team achter je hebt staan, want tijdens de eilandraad moet je er wel voor zorgen dat jij als enige verkozen wordt tot dé expeditie robinson winnaar!

Vanaf € 35,00 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen)

Botenrace XXL estafette edition

Botenrace XXL estafette edition

Expand Article
Vanaf € 22,75 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Botenrace XXL estafette edition

De Botenrace XXL estafette is een knotsgekke mega-estefette met alles erin. Een quiz, kruipen, klimmen, strijd, een drakenrace op het water en dat alles met het doel om de andere teams ver achter je te laten. Met het team ga je de strijd aan tegen andere teams en zorgen jullie ervoor dat jullie boot als eerste weer op het strand ligt! Daar is veel teamwork voor nodig want jullie moeten ook alle hindernissen door zien te komen. Spanning, kracht, kennis en competitie!! Wie gaat er door naar de grote finale!? Durf jij de strijd aan?

Vanaf € 22,75 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen)

Zeskamp

Zeskamp

Expand Article
Vanaf € 29,00 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Beach baseball, Ultimate frisbee, Beachvolley, Beachsoccer, Beach Tennis, Estafette, Flagfootball, Wandelende A

Zeskamp is de ultieme activiteit voor de hele groep! Ga tot het uiterste en test jezelf op kracht, snelheid, het bedenken van strategieën en nog veel meer.  Ook op gras te verzorgen. Met een keuze uit onderstaande uitdagende onderdelen;


• Beach baseball
• Ultimate frisbee
• Beachvolley
• Beachsoccer
• Beach Tennis
• Estafette
• Flagfootball
• Wandelende A


Vanaf € 29,00 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen) 

Brasil actividade

Bubble Voetbal

Expand Article
Vanaf € 29,00 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur

Bubble voetbal is een ludieke tak van voetbal waarbij de spelers in een opgeblazen pak (bol)  een wedstrijd tegen elkaar aangaan. Het pak dient als stootkussen en hiermee kunnen de spelers botsen, bumpen en rollen, zonder dat ze er ook maar iets van voelen! Bubble voetbal is hilarisch om te doen en te zien!

Vanaf € 29,00 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen) 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie