U bevindt zich hier: Particulier / Feesten & Partijen / Bruiloft

Uw bruiloft of huwelijksfeest wordt pas echt onvergetelijk bij Claus

Claus in Hoofddorp is een buitengewoon romantische trouwlocatie en wij bieden de mogelijkheid om burgerlijke huwelijken te voltrekken. Voor uw bruiloft beschikken wij over diverse zalen in verschillende sferen en afmetingen. Ook is er een prachtige buitenlocatie (Papa's Beachhouse) en een luxueus hotel (Courtyard by Marriott). De zalen hebben ieder hun eigen karakter. Voeg daar de attente bediening, de uitstekende keuken, goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid aan toe en u heeft de perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest.

Papa's Beach House

Voor een sprookjesachtig huwelijk raden wij u Papa's Beach House aan. Deze buitenlocatie ligt aan het meer en in het Haarlemmermeerse Bos. Het Beach House is ideaal voor huwelijksvoltrekking in een natuurlijke omgeving. Speciaal voor de ceremonie is ook een buitenpodium beschikbaar. Hier kunt u het ja-woord geven in een bijzondere setting.

Claus Event Center

In Claus Event Center bevinden zich zeven multifunctionele zalen met een eigen karakter. Van modern tot klassiek en van trendy tot stijlvol. De zalen zijn te combineren zodat uw huwelijksfeest binnen verschillende sferen kan plaatsvinden. Of kan juist worden omgetoverd tot één grote ruimte wanneer u veel gasten heeft uitgenodigd.

Brothers2Club

In de oude boerderij de "Mentzhoeve" bevindt zich de trendy "Brothers2Club" zaal met aansluitend terras. De zaal heeft een bar, hoge en lage (lounge) zitmogelijkheden, sfeervolle verlichting, dansvloer en podium. De zaal bevindt zich in Claus.

Spiegelsalon "la Frivolité"

Een prachtige zaal in de vorm van een prachtige spiegeltent met de sfeer van weleer. Door de unieke ronde vorm wordt hier elk feest een succes. De zaal heeft een bar, rondom gezellige zitjes, een dansvloer en podium. De zaal bevindt zich in Claus.

De meest indrukwekkende zaal van Claus. Prachtige bogen met lampjes geven deze zaal een feeërieke uitstraling. De zaal heeft 2 bars, een balkonverdieping, dansvloer, podium en uitgebreide theatertechniek.

LAGO Bistro Italiano

De bovenverdieping van het restaurant in de oude Mentzhoeve (Claus) is ideaal voor het bruiloftsdiner.

Courtyard by Marriott hotel

Vanzelfsprekend beschikt het hotel over een aantal prachtige (bruids)suites. Ook bieden wij u graag een speciale prijs voor overnachtingen voor uw gasten die van ver komen. Het is tevens mogelijk om in het hotel uw receptie te houden, bijvoorbeeld in één van de zalen, die aansluiten op de ruime tuin achter het hotel. Ook creëren wij graag in de tuin naar uw wens een paviljoen, trendy, romantisch of in thema, bijvoorbeeld in 1001 nacht sfeer….

Gratis overnachting in de bruidssuite

Bij uw bruiloftsfeest bieden wij u graag aansluitend een gratis hotelovernachting aan in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Dit aanbod is geldig bij een totale besteding boven € 3.000,- incl. BTW en op basis van beschikbaarheid.

Bezichtigen?

Kom langs en laat u inspireren. Wij nemen graag alle mogelijkheden voor uw bruiloft met u door en bedenken samen met u een originele invulling van het huwelijksfeest. Wij maken graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u. Het is aan te raden om vooraf eerst een afspraak te maken zodat wij de locaties aan u kunnen laten zien. Een afspraak maken kan via 023 - 556 00 65. Voor extra informatie raden wij u ook onze trouwbrochure aan.