Pers

Claus Park Collection is regelmatig in het nieuws. Speciaal voor persdoeleinden publiceren wij hier de laatste persberichten en nieuws over ons bedrijf.

Voor meer informatie en foto’s kunt u contact opnemen met:

Joyce Kremer
Marketing Manager
Telefoon: 023 - 541 05 18
E-mail: joyce.kremer@claus.nl

Adres:
Claus Company
Bosweg 15 (voorheen: Kruisweg 1401)
2131 LX Hoofddorp

13 nov 2017 | Claus & Papa’s Beach House: Home of the Christmas celebrations

Expand Article
Het aftellen tot Kerst is begonnen en dat betekent dat Claus en Papa’s Beach House weer volop in kerstsferen treden. Dit jaar staan er meer activiteiten dan ooit tevoren op het programma....

Het aftellen tot Kerst is begonnen en dat betekent dat Claus en Papa’s Beach House weer volop in kerstsferen treden. Dit jaar staan er meer activiteiten dan ooit tevoren op het programma. Families en vrienden hebben ruime keuze uit culinaire diners, live muziek, bowling en heel veel ander entertainment in een sprankelende kerstomgeving.

A Brazilian Christmas
Het kerstdiner van BARRACA Rodizio Grill & Bar staat in het teken van authentieke Braziliaanse smaken en een  gezellige kerstsfeer. Tijdens het royale rodizio diner lopen Passadores rond met grote vleesspiezen met o.a. Picanha (staartstuk), Frango (kippendij), Cordeiro (lamsbout), een speciale kerstspies en nog veel meer! De live performance van de Braziliaanse zanger Celio Roberto Silvia geeft eerste en tweede kerstdag in Barraca een gouden randje. 

Kerst op het plein
The Patio in Claus verandert van 22 t/m 27 december tussen 15.00 en 23.00 uur in een betoverend mooi indoor kerstplein! De deuren staan wagenwijd open voor jong en oud om elkaar uit te dagen voor een potje curling of air hockey, om te genieten van heerlijke winterse hapjes en drankjes uit onze foodtruck of om de vrolijke ambiance mee te krijgen. Met de bekendste kersthits van onze DJ zal de kerstfeer haar hoogtepunt bereiken.

Papa’s Christmas Dinner
Herinneringen ontstaan aan tafel en dat is waar het tijdens Kerst bij Papa’s om draait. Vrienden en familie komen hier samen in een warme wintersfeer, bij de openhaard in zachte stoelen en genieten van een onvergetelijke Kerst. Het culinaire 4-gangen Papa’s Christmas Dinner wordt tijdens de kerstdagen omlijst door fijne live muziek. Een verscholen plek in de bossen en prachtig liggend aan het water; bij Papa’s Beach House vier je een Kerst die je nog lang bij zal blijven.

Bowlen tijdens Kerst
Tijdens de kerstdagen kunnen vrienden en familie het kerstdiner bij Claus of Papa’s Beach House combineren met een fanatiek uurtje (cosmic) bowlen bij Claus Bowling. Gooi voorafgaand of aansluitend aan het diner een balletje onder het genot van de beste kersthits. Uiteraard kunnen gasten zonder kerstarrangement ook gezellig komen bowlen. Reserveren voor losse banen (zonder arrangement) is mogelijk vanaf zaterdag 10 december 2017.

Kerst op z’n Italiaans
Gasten die graag de kerstdagen combineren met de Italiaanse keuken zijn bij Paparazzi Bar & Terrazzo aan het perfecte adres. Het is dé plek in Claus om een fijne en ongedwongen Kerst te vieren. Het kerstarrangement biedt een bruisend bubbeltje, een verse pizza en twee drankjes. Natuurlijk zijn de kids ook van harte welkom voor een speciaal tarief. Buon Natale!

Claus bevindt zich aan Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

 

16 okt 2017 | Rick en Leo Claus zijn meest invloedrijk in Haarlemmermeer

Expand Article
Op donderdag 12 oktober zijn de broers Leo en Rick Claus uitgeroepen tot de meest invloedrijke personen van Haarlemmermeer door het zakenmagazine Haarlemmermeer Into Business. De broers, die...

Op donderdag 12 oktober zijn de broers Leo en Rick Claus uitgeroepen tot de meest invloedrijke personen van Haarlemmermeer door het zakenmagazine Haarlemmermeer Into Business. De broers, die samen het horecaconcern Claus Park Collection leiden, wonnen de award vanwege hun blijvend innoverende karakter.

David van Kesteren van Haarlemmermeer Into Business benoemde hen tijdens de uitreiking tot de ‘invloedrijkste, machtigste, meest enthousiaste, positiefste en meest inspirerende personen’ in Haarlemmermeer. Volgens het zakenmagazine maakt de constante innovatie van het bedrijf hen tot unanieme winnaars. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat twee broers bovenaan de lijst van 50 namen verschijnen. Het duo, dat elkaar aanvoelt én aanvult, waarderen het ontzettend dat zij deze award samen wonnen. Ze doen dit uiteraard niet alleen. Hun enthousiaste team staat 365 dagen per jaar klaar om zowel vrijetijds- als zakelijke gasten optimale gastvrijheid te laten ervaren.


Al veertig jaar
Al veertig jaar leiden Leo en Rick met passie het familiebedrijf Claus Park Collection. Het nooit stilstaande bedrijf is in al deze jaren uitgegroeid tot vooruitstrevend horecaconcern bestaande uit: Claus, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel, Papa’s Beach House, BARRACA Rodizio Grill & Bar, een bowling, drie escape rooms, en Casino Admiral.

Tijdens de uitreiking (v.l.n.r.): David van Kesteren, Leo Claus, Rick Claus, Ton van der Horst

11 sep 2017 | 24 september Open Toptrouwlocatie Route bij Papa's Beach House

Expand Article
Buitenlocatie Papa’s Beach House doet op zondag 24 september mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen worden vrijblijvend door het team van Papa’s Beach House...

Buitenlocatie Papa’s Beach House doet op zondag 24 september mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen worden vrijblijvend door het team van Papa’s Beach House verwelkomt tussen 11.00 – 16.00 uur waarbij zij een kijkje kunnen nemen bij deze officiële trouwlocatie.

Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar een locatie waar ze dat ene, speciale gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen! Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of sprookjesachtige locatie? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Bruidsparen krijgen bij Papa’s Beach House de lichte en romantische Key West zaal te zien welke perfect is voor een intieme ceremonie, een mooi diner en een geweldig feest. Het terras met buitenpodium grenst direct aan het privé strandje. Hier kunnen bruidsparen elkaar het ja-woord geven in de buitenlucht met het meer en de bomen op de achtergrond.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Papa’s Beach House om je aan te melden! 

7 apr 2017 | Courtyard Amsterdam Airport hotel 15 jaar en renoveert alle hotelkamers

Expand Article
Zaterdag 8 april was het 15 jaar geleden dat het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel als eerste nieuwgebouwde Courtyard hotel in Europa werd geopend. Tegelijkertijd worden ook alle...

Zaterdag 8 april was het 15 jaar geleden dat het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel als eerste nieuwgebouwde Courtyard hotel in Europa werd geopend. Tegelijkertijd worden ook alle 148 kamers volledig gemoderniseerd met de laatste innovaties op hotelgebied. Afgelopen zomer werd het business center al vernieuwd. Het hotel is een van de drukst bezette hotels in de regio.

De nieuwe hotelkamers zijn ontworpen volgens de laatste specificaties van Marriott en beschikken onder andere over een harde vloer – die zeer gewaardeerd wordt in verband met hygiëne –, luxe bedden met anti-allergie kussens, gratis high-speed WiFi en Smart TV’s met narrowcasting en apps (Netflix en Spotify). ‘Na maanden van voorbereiding voor een totaal vernieuwend Courtyard interieur, hebben we afgelopen week de eerste gasten verwelkomt in onze nieuwe kamers. De reacties waren lovend’, aldus Martijn Beekhuis, General Manager.

Ruime kamers
Het Courtyard Amsterdam Airport heeft de grootste hotelkamers in de regio Schiphol (30m2), die allemaal beschikken over aparte douche en een bad. Door de ruime kamers, keuken faciliteit voor gasten en ligging midden in het Haarlemmermeerse Bos op 15 minuten afstand van Schiphol is het hotel ook geschikt voor extended stay reizigers. Er is een directe 24-uurs verbinding met Schiphol Amsterdam Airport en Haarlem, op loopafstand van het hotel.

Business center
Afgelopen zomer is het business center met 5 multifunctionele vergaderruimtes eveneens gerenoveerd. De zalen zijn ingericht met beschrijfbare muren, ergonomische stoelen, break-out tafels en innovatieve technieken, zoals een systeem voor draadloos beamen en Marriott’s Meeting Services App waarmee de gasten direct communiceren met medewerkers van het hotel.

Foto: Gerenoveerde King Room in het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

23 mrt 2017 | Een uur het licht uit voor Earth Hour bij Claus, Courtyard hotel en Papa’s Beach House

Expand Article
Op zaterdag 25 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth Hour....

Op zaterdag 25 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth Hour. Een uur lang wordt de niet essentiële verlichting uitgezet of gedimd waarbij de medewerkers van het hotel en de evenementen- en leisurelocaties attenderen hun gasten op het initiatief. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds.

Het initiatief past uitstekend bij het MVO beleid van Claus Park Collection; bestaande uit Claus (leisure & events), Courtyard by Marriott Amsterdam Airport (hotel) en Papa’s Beach House (restaurant & events). ‘Alle verlichting in het restaurant wordt gedimd, de buitenverlichting gaat uit en we plaatsen fakkels bij de voordeur en terrassen. Binnen plaatsen we extra kaarsen in het restaurant en zetten we de open haard aan voor een gezellige, intieme sfeer’, aldus Koen van Kaam, Operationeel Manager van Papa’s Beach House. Robert Aukes sluit zich hierbij aan: ‘Wij doen graag onze lichten voor één uur uit om het initiatief te steunen en iedereen om ons heen stil te laten staan bij Earth Hour.’

Earth Hour
Earth Hour is een jaarlijks internationaal evenement georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds en is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Elk jaar worden in maart burgers, politici en bedrijven over de hele wereld verzocht om alle niet essentiële verlichting en elektrische apparatuur voor één uur uit te schakelen. Daarmee geven zij aan de toekomst van de aarde belangrijk te vinden. Elk jaar doen honderden miljoenen mensen mee.

Earth Hour is georganiseerd om iedereen bewust te maken van het veranderende klimaat en de bescherming van natuurlijke bronnen. De keuze voor slimme en duurzame oplossingen staat hierbij voorop.

14 mrt 2017 | 13de MeerBusiness Netwerk- & Haringparty op woensdag 28 juni in Claus

Expand Article
Dit jaar wordt voor de dertiende keer de MeerBusiness Netwerk- & Haringparty bij Claus in Hoofddorp georganiseerd. Het netwerkevent behoort tot de top haringsparty’s in Nederland....

Dit jaar wordt voor de dertiende keer de MeerBusiness Netwerk- & Haringparty bij Claus in Hoofddorp georganiseerd. Het netwerkevent behoort tot de top haringsparty’s in Nederland. ‘Persoonlijk kwalitatief contact staan bij Claus en MeerBusiness voorop. Dit verbindt ons al jaren en zorgt voor een succesvolle samenwerking.’, aldus Robert Aukes, General Manager van Claus.

Aukes vervolgt: ‘Met de netwerk- en haringparty 2017 brengen we netwerkende ondernemers samen in Hoofddorp.’ Gerco Tolsma, regiodirecteur van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, vult aan: ‘Momenteel werken wij aan de invulling van het programma. Met inspirerende sprekers en stands met interessante bedrijven verwachten we ook dit jaar weer een succesvolle editie met ruim 800 ondernemers uit de regio.’

Het doel van de Netwerk- & Haringparty is naast nieuwe contacten opdoen en bestaande relaties onderhouden ook zeker het nieuwe haring happen. Alles staat op deze dag in het teken van méér business genereren voor alle aanwezige ondernemers.

Claus in Hoofddorp is sinds de eerste editie de vaste locatie van de netwerkparty. Multifunctionele zalen, twee sfeervolle restaurants, 20 moderne bowlingbanen, een casino en sinds vorig jaar de toevoeging van drie escape rooms zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en leisure activiteiten en events.

Aanmelden voor een bedrijfsstand of als aanwezige kan via de website of via Gerco Tolsma

23 jan 2017 | 5 februari Open Toptrouwlocatie Route in Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Claus Park Collection doet op zondag 5 februari mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen kunnen op deze dag vrijblijvend tussen 11.00 – 17.00 uur een kijkje nemen...

Claus Park Collection doet op zondag 5 februari mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen kunnen op deze dag vrijblijvend tussen 11.00 – 17.00 uur een kijkje nemen bij Claus, Papa’s Beach House en het Courtyard by Marriott hotel.

Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar een locatie waar ze dat ene, speciale gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen! Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of zaal met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Bruidsparen kunnen in de golfkar stappen om de andere locaties te bezoeken.

Bijzonder huwelijksfeest Claus
Afgelopen week heeft er in Claus het bijzonder huwelijksfeest van Patricia Paay en Robbert Hinfelaar plaatsgevonden. Voor de ceremonie en het feest was The Patio omgetoverd tot sfeervolle trouwzaal. Tussentijds heeft het gezelschap gedineerd in het Braziliaanse restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Claus om je aan te melden!

The Patio | Claus

12 dec 2016 | Eerste 70s/80s Singles Party van Nederland bij Claus

Expand Article
Zaterdag 17 december organiseert Relatieplanet de eerste 70s/80s Singles Party van Nederland bij Claus. Coverband Boston Tea Party zorgt voor alle hits uit deze tijd. Daarnaast is er een...

Zaterdag 17 december organiseert Relatieplanet de eerste 70s/80s Singles Party van Nederland bij Claus. Coverband Boston Tea Party zorgt voor alle hits uit deze tijd. Daarnaast is er een 90s zaal en zorgt een DJ in een andere zaal voor pareltjes van eigen bodem! Bezoekers kunnen gratis disco bowlen en meedoen met het speeddaten.

Coverband Boston Tea Party, één van de beste coverbands van Nederland, speelt de lekkerste dansbare bekende covers uit de 70s/80s achter elkaar. Van Stevie Wonder tot Michael Jackson, ze passeren allemaal de revue.

Speeddaten
Het speeddaten is een populair onderdeel van het Singlesfeest. In een uur tijd leren de deelnemers tien leuke mannen of vrouwen kennen. De matches worden na afloop in dezelfde ruimte bekendgemaakt, zodat ze meteen nader kennis kunnen maken tijdens het feest. 

Dineren in restaurant Barraca
Voorafgaand aan het Singlesfeest kunnen bezoekers van het feest genieten van gratis cocktail van het huis (t.w.v. € 8,50) bij een 2-gangen diner in BARRACA Rodizio Grill & Bar. Reserveren via 023 556 00 55 o.v.v. Singlesfeest Relatieplanet.nl.

Van 21:00 uur tot 02:00 uur zijn de deuren van Claus geopend. Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en € 17,50 aan de deur (indien voorradig). De voorverkoopkaarten zijn online te bestellen via www.relatieplanetevents.nl. Zie www.claus.nl voor meer informatie.

7 nov 2016 | Claus & Papa's Beach House: Home of the Christmas celebrations

Expand Article
Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten hebben de keuze uit bijvoorbeeld een lunch of diner bij Barraca, de...

Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten hebben de keuze uit bijvoorbeeld een lunch of diner bij Barraca, de uitgebreide Dinner & Dance in The Patio of een 4-gangen Papa’s Christmas Menu in het sfeervolle Papa’s Beach House. Dineren, muziek en samen genieten zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke dagen.

BARRACA Rodizio Grill & Bar
Tijdens de Christmas lunch of het Christmas dinner genieten gasten in Barraca van een royaal rodizio menu met onder andere Picanha (staartstuk), Cordeiro (lamsbout), een speciale kerstspies en een verrassend dessert, heerlijke drankjes en op eerste en tweede kerstdag van muziek van Joost Dobbe. Kinderen kunnen tijdens de lunch in de speelkamer knutselen, schminken en films kijken.

Dinner & Dance
Hosts Déon Leon en Rachel Kramer zorgen, samen met een live band, danseressen en DJ, tijdens de Dinner & Dance in The Patio voor een avondvullend swingend programma, terwijl gasten culinair worden verrast met genieten een uitgebreid kerstbuffet.

Papa’s Beach House
In de kerstweek verandert Papa’s Beach House in Papa’s Lodge at the lake. Een binnen en buiten openhaard, winterse sfeer, onvergetelijk diner en gezellige muziek, samen met familie en vrienden. Het heerlijke 4-gangen Christmas menu van ‘Papa’ is weer zorgvuldig samengesteld. “Herinneringen ontstaan aan tafel en dat is alles waar het tijdens kerst bij Papa’s om draait. Gr, Papa”

Claus bevindt zich aan Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

Marriott International

23 sep 2016 | Marriott International’s Expanded Portfolio of 30 Leading Hotel Brands Sets New Global Standard for Unrivaled Travel Experiences and Expanded Loyalty Benefits

Expand Article
Today, the most iconic and visionary name in hospitality, Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR), expands to include 30 of the most desirable and prestigious hotel brands with the addition of...

At a time when travelers place even greater emphasis on enriching and personal experiences, they can now choose from the most diverse selection of hotel brands ever. With more than 5,700 hotels and 1.1 million rooms in over 110 countries across the globe, guests now have access to the best hotels and resorts wherever they travel.

Marriott International’s portfolio now includes a series of quintessential luxury and lifestyle names. The Ritz-Carlton, St. Regis, Bulgari Hotels & Resorts, JW Marriott, The Luxury Collection, W Hotels and EDITION define a new era of luxury travel, with dynamic brands such as Westin, Renaissance and Autograph Collection occupying an evolving lifestyle category. Premium brands like Marriott Hotels and Sheraton anchor the portfolio and provide a broad array of choices around the world for business and leisure travel. And new, fun, accessible experiences at Moxy Hotels, AC Hotels and Aloft add to the portfolio, ensuring our guests have whatever they want, wherever they are in the world.

“The marriage of these two leading hotel companies means Marriott will deliver an unparalleled guest experience with more hotels in more global destinations, an unrivaled range of comprehensive accommodations to suit every traveler, and the industry’s best loyalty programs,” said Arne Sorenson, President and Chief Executive Officer of Marriott International. “Providing such a wide selection reinforces our enduring commitment to offering guests an even greater world to explore with Marriott at their side.”

Expanded Loyalty Benefits

Also starting later today, members of Marriott’s leading loyalty programs, Marriott Rewards – which includes The Ritz-Carlton Rewards – and Starwood Preferred Guest (SPG), are invited to link their accounts at members.marriott.com to enjoy the benefits, recognition and experiences each program has to offer. Members will have their status matched across programs and be able to transfer and redeem points across programs for travel to more destinations than ever before. Members who link their accounts will be able to transfer points at a three-to-one ratio (three Marriott Rewards points = one SPG Starpoint) between the programs for redemption stays or on the Marriott Rewards Experiences Marketplace or SPG’s Moments platform.

19 sep 2016 | 24 september Burendag = gratis bowlingdag bij Claus én gratis cocktail bij Barraca

Expand Article
Zaterdag 24 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus, de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen én bij Barraca genieten...

Zaterdag 24 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus, de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen én bij Barraca genieten van een gratis cocktail bij een heerlijk Rodizio menu.

Burendag is de dag waarop buren samenkomen en iets goeds of gezelligs doen met elkaar of voor de buurt. Daar sluit Claus graag bij aan om op een leuke en sportieve manier deze dag met elkaar door te brengen. Buren kunnen elkaar uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan. En voor of na het bowlen kunnen de buren dineren bij BARRACA Rodizio Grill & Bar en genieten dan van een gratis cocktail!

De bewoners van Overbos kunnen gratis bowlen tussen 18.00 – 20.00 uur, op basis van beschikbaarheid en reserveren is verplicht. Er kan maximaal één uur gebowld worden per reservering. De gratis cocktail is alleen mogelijk in combinatie met een Rodizio menu. De actie is alleen geldig op vertoon van een bewijs van het woonadres en legitimatie.

19 sep 2016 | 25 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder...

Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Bruidsparen zijn op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een eventruimte met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Bruidsparen kunnen in de golfkar stappen om de andere locaties te bezoeken.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

29 aug 2016 | 80e editie Relatieplanet bij Claus

Expand Article
Special act The Recipe Zaterdag 3 september wordt de 80 e editie van de Singles Night Out van Relatieplanet bij Claus georganiseerd. The Recipe is é én van de beste...

Special act The Recipe

Zaterdag 3 september wordt de 80e editie van de Singles Night Out van Relatieplanet bij Claus georganiseerd. The Recipe is één van de beste coverbands van Nederland en de special act van de avond. Daarnaast zorgen een salsa DJ en Hollandse zanger voor leuke optredens. Bezoekers kunnen gratis cosmic bowlen en meedoen met het singles bowlen om 23:00 uur.

The Recipe geeft een live optreden in The Patio en zorgt met twee zangeressen en een zanger voor een enthousiaste sfeer waarbij zij bekende dansbare covers afwisselen met rock en Nederlandstalige muziek.

Singles bowlen
Het singles bowlen is een vast onderdeel van de avond en zorgt voor veel positieve reacties. Groepjes van drie mannen en drie vrouwen worden aan de hand van leeftijdscategorieën aan elkaar gekoppeld en gaan op een ontspannen, sportieve wijze de strijd met elkaar aan. Inschrijven voor het singles bowlen kan vanaf 21:00 uur.

Dineren in restaurant BARRACA
Voorafgaand aan de Singles Night Out kunnen bezoekers van het feest genieten van gratis cocktail van het huis (t.w.v. € 8,50) bij een 2-gangen diner in BARRACA Rodizio Grill & Bar. Reserveren via 023 556 00 55 o.v.v. Singles Night Out Relatieplanet.nl.

Van 22:00 uur tot 02:00 uur zijn de deuren van Claus geopend. Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en € 17,50 aan de deur (indien voorradig). De voorverkoopkaarten zijn online te bestellen via www.relatieplanetsinglesfeest.nl. Zie www.claus.nl voor meer informatie.

30 mei 2016 | Duycker presenteert live muziek tijdens Papa's Sunday BBQ

Expand Article
Vanaf 1 juni krijgt de Sunday BBQ bij Papa’s Beach House muzikale ondersteuning verzorgd door Duycker. Elke zondag verzorgt ‘Papa’ een table sharing barbecue waarbij...

Vanaf 1 juni krijgt de Sunday BBQ bij Papa’s Beach House muzikale ondersteuning verzorgd door Duycker. Elke zondag verzorgt ‘Papa’ een table sharing barbecue waarbij gasten genieten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Op deze sfeervolle avonden zorgt Duycker voor live muziek. Zondag 5 juni bijten Dave Warmerdam en Lothar Wijnvoord het spits af.

Duycker wilde dit jaar voor de zomermaanden openlucht optredens organiseren voor haar artiesten. Daarop aansluitend wilde Papa’s Beach House dit jaar de Sunday BBQ organiseren met muziek. Deze combinatie zorgt voor een samenwerking in de maanden juni, juli en augustus voor “Papa’s Sunday BBQ and music at the lake”.

Het programma voor juni is inmiddels bekend. Na Dave Warmerdam en Lothar Wijnvoord op 5 juni, treden William and the Fox (12 juni),  ANNE (19 juni) en het John F. Klaver band (25 juni) op. Het muzikale programma voor juli en augustus wordt later bekend gemaakt via de websites van Papa’s Beach House en Duycker.

Sunday BBQ
Tijdens de Sunday BBQ genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak en kipsaté tot pulled pork en forel. Ook wordt er rekening gehouden met  vegetarische gasten en kinderen.

De Sunday BBQ and music at the lake is elke zondag (o.v.) vanaf 17:00 uur. Reserveringen voor de BBQ, de muziekagenda en meer informatie is te vinden via www.papasbeachhouse.nl.

12 apr 2016 | Breeschoten en Jacobs winnen NK bowlen

Expand Article
De Nederlandse kampioenschappen bowlen zijn gewonnen door Lisanne Breeschoten (26, Oosterhout) en Mark Jacobs (27, Nieuwegein). De finale van het Lotto NK A-klasse werden zondag 10 april...

De Nederlandse kampioenschappen bowlen zijn gewonnen door Lisanne Breeschoten (26, Oosterhout) en Mark Jacobs (27, Nieuwegein). De finale van het Lotto NK A-klasse werden zondag 10 april georganiseerd in Claus Park Collection, vanwege de brand in Dolfijn Bowling Tilburg, waar het NK oorspronkelijk georganiseerd zou worden.

Eindelijk is de titel binnen
Breeschoten, net als Jacobs lid van de Nieuwegeinse bowlingvereniging, was al enkele keren dichtbij en won al nationale titels in andere events, maar nu heeft zij ook de eindzege te pakken. In een spannende finale werd Nicole Sanders uit Emmen met 2-0 verslagen.

Bij de heren ging de titelstrijd tussen Jacobs, die ook nog niet eerder het NK won, en de talentvolle 18-jarige Yorick van Deutekom uit Julianandorp. Ging de eerste game nog naar Van Deutekom, uiteindelijk bleek Jacobs toch de beste in deze tweestrijd. Het aanwezig publiek kreeg zo spannende finales voorgeschoteld waarbij het niveau hoog was.

Met de titel heeft het tweetal zich automatisch geplaatst voor het EK voor landskampioenen, komende oktober in Tsjechië, waar zij de Nederlandse Bowling Federatie mogen vertegenwoordigen.

10 mrt 2016 | Regionale voorronde NK G-bowlen

Expand Article
Zondag 13 maart wordt in Claus te Hoofddorp een voorronde voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen georganiseerd. In totaal doen 54 deelnemers met een verstandelijke beperking mee aan deze...

Zondag 13 maart wordt in Claus te Hoofddorp een voorronde voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen georganiseerd. In totaal doen 54 deelnemers met een verstandelijke beperking mee aan deze voorronde. Zij komen uit Maarssen, Heerhugowaard, Purmerend, Haarlem en Hoofddorp zelf.

Regionale voorrondes
De Nederlandse kampioenschappen G-bowlen worden voor de derde keer door de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) georganiseerd. Na twee succesvolle NK’s met alleen een landelijke finaledag worden dit jaar voor het eerst regionale voorrondes georganiseerd. In totaal hebben zich al meer dan 200 deelnemers aangemeld, een verdubbeling t.o.v. vorig jaar.

Deelnemers spelen in acht verschillende klassen om de regionale prijzen en daarmee een plek in de landelijke finale, die op 12 juni in Almere wordt georganiseerd.

De regionale voorronde in Claus start zondag om 10.00 uur, wanneer de eerste groep deelnemers aan hun drie games beginnen. Rond 11.30 uur start de tweede groep, waarna rond 13.30 uur de prijzen kunnen worden uitgereikt.

15 feb 2016 | Jeroen Grove gooit achtste 300 game bij Claus

Expand Article
Afgelopen maandag heeft Jeroen Grove tijdens de BVH maandag 4 mans league zijn achtste “Perfect Game” in wedstrijdverband gegooid. Jeroen hoefde niet lang in te gooien want hij...

Afgelopen maandag heeft Jeroen Grove tijdens de BVH maandag 4 mans league zijn achtste “Perfect Game” in wedstrijdverband gegooid. Jeroen hoefde niet lang in te gooien want hij gooide de 300 game al in de eerste game.

Voorafgaand aan de league had Jeroen niet het gevoel dat het hem  zou lukken om een 300 game te gooien. Zijn teamgenoot voerde de druk op door aan te geven dat hij wel trek had in champagne. Jeroen gooide een vlekkeloze game met twaalf mooie strikes dus voor de champagne heeft hij gezorgd.

Claus feliciteert Jeroen met het behalen van deze topprestatie!

“Perfect Game”
In een “Perfect Game” gooit een bowler twaalf keer op rij alle pins om, goed voor de maximale score van 300 punten. Het omgooien van alle pins in één beurt noemt men een strike. Normaal gesproken heeft een game tien beurten, maar wanneer de speler een strike gooit in de laatste beurt, dan mag hij nog twee keer gooien. Bij een maximale score gooit een bowler twaalf strikes; een “Perfect Game”.

Foto: Jeroen Grove met zijn team

8 feb 2016 | BARRACA een 'urban chic dining experience'

Expand Article
Het nieuwe restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar is bijzonder om zijn unieke rodizio concept. BARRACA geeft een geheel nieuwe betekenis aan rodizio, de traditionele manier van vlees...

Het nieuwe restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar is bijzonder om zijn unieke rodizio concept. BARRACA geeft een geheel nieuwe betekenis aan rodizio, de traditionele manier van vlees serveren in Brazilië. Vleesliefhebbers kunnen bij BARRACA hun hart ophalen. In een 2,5 meter brede grill wordt heerlijk gemarineerd vlees aan grote draaiende spiesen gegrild. Passadores lopen continu langs de tafels met verschillende soorten gegrild vlees aan spiesen. Op de ‘Fresh market table’ van meer dan 10 meter rondom, staan meer dan 40 heerlijke voor- en bijgerechten. Claus heeft de bekende Braziliaanse grillmaster Anderson de Barros Medeiros naar Nederland gehaald zodat er perfect gegrilld vlees geserveerd wordt.

Voor het stoere, warme interieur heeft de bekende Amsterdamse architect Ronald Hooft gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, leer en industriële elementen als beton en staal. Het restaurant is ideaal voor gezelschappen, verliefde stellen of een zakendiner. Het restaurant bevindt zich in het Claus Event Center & Casino in Hoofddorp.
 

Churrasco grill & 'Fresh market table'

Het vlees wordt bereid in een authentieke churrasco grill, geïmporteerd uit Brazilië. Deze bereiding stamt af van de gaucho’s, de Braziliaanse cowboys, die vlees grilden aan spiesen boven hete kolen in de grond. Op verzoek van de gast wordt een mooie tranche aan tafel afgesneden. Door middel van een schijfje met een yes-en-no kant kan iedere gast aangeven of hij nog een stukje vlees wil of een pauze wil inlassen. Midden in het restaurant staat de ‘Fresh market table’. Hier kunnen gasten zelf een keuze maken uit de lekkerste salades en bijgerechten. Het buffet is zo uitgebreid dat je er zelfs een volledige vegetarische maaltijd kan samenstellen.
 

Interieur

Dit restaurant is indrukwekkend en zou je verwachten in een wereldstad zoals Londen of New York. BARRACA is gebouwd in de ruim 150 jaar oude schuur van de Mentzhoeve (1858). De schuur heeft door het houten dak met steunbalken zijn authentieke sfeer behouden. In de cocktailbar, met uitzicht op de grill, en rondom het buffet zijn kleurrijke Portugese tegeltjes verwerkt. Het restaurant telt 200 zitplaatsen.
 

Zoektocht langs foodconcepten

“Wij hebben na een zoektocht langs verschillende foodconcepten, van Milaan tot Miami, de keuze gemaakt voor het churrasco rodizio concept” zegt Leo Claus. Zijn broer Rick vult hier aan toe: “Het concept biedt gasten een kwalitatief uitstekende maar ook leuke dinerervaring. BARRACA presenteert zich als stand-alone restaurant en past prima in het Claus-concept met bowling, casino en events. Overigens hebben onze, inmiddels allemaal volwassen, kinderen ruim mee-gefilosofeerd over wat het juiste nieuwe concept kon worden. Voor ons was het belangrijk dat zij als jongeren het een gaaf concept vonden”.
 

Wat zeggen onze gasten: (social media)

“Barraca is een plek waar wij terugkomen! Vanaf het ontvangst was de avond geslaagd. Wij namen een heerlijke cocktail aan de bar, waarna wij door een charmante dame naar de tafel werden begeleid. Het buffet was uitgebreid en bovenal vers.”
“Voor het eerst naar dit mooie restaurant geweest, goede en vriendelijke bediening.
Heerlijke bar met salades, kaas, vis en van alles wat. Ruim assortiment qua vlees.
Dit restaurant doet mij denken aan de rodizio restaurants in Brazilie zelf”
“Ik heb mijn bedrijfsuitje gevierd bij Claus Park Collection en we hebben enorm genoten. Mijn collega's hebben het er nog over! We zijn na een uur fanatiek bowlen naar het restaurant Barraca gegaan en werden daar warm ontvangen…. Goed over nagedacht en prima opgezet!”

14 dec 2015 | Niels Imanse gooit 300 game bij Claus

Expand Article
Bowler Niels Imanse heeft zijn tweede “Perfect Game” bij Claus gegooid. Hij gooide de 300 pins om tijdens de 4-mans league van Bowling Vereniging Haarlemmermeer. Niels was bij de...

Bowler Niels Imanse heeft zijn tweede “Perfect Game” bij Claus gegooid. Hij gooide de 300 pins om tijdens de 4-mans league van Bowling Vereniging Haarlemmermeer. Niels was bij de elfde beurt erg zenuwachtig maar sloeg zich hier goed doorheen.

Niels kwam tijdens de 4-mans league uit op een totaalserie van 725 punten. De zenuwen doorstond hij tijdens zijn elfde beurt. Toen Niels die perfect had omgegooid, was de twaalfde beurt een makkelijke bal.

Claus feliciteert Niels met deze topprestatie!

“Perfect Game”
In een “Perfect Game” gooit een bowler twaalf keer op rij alle pins om, goed voor de maximale score van 300 punten. Het omgooien van alle pins in één beurt noemt men een strike. Normaal gesproken heeft een game tien beurten, maar wanneer de speler een strike gooit in de laatste beurt, dan mag hij nog twee keer gooien. Bij een maximale score gooit een bowler twaalf strikes; een “Perfect Game”.

14 sep 2015 | 26 september Burendag = gratis bowlingdag bij Claus

Expand Article
Zaterdag 26 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus, de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen. De afgelopen drie jaar was het...

Zaterdag 26 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus, de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen. De afgelopen drie jaar was het een groot succes en hing er een gezellige sfeer op de bowlingbanen.

Burendag is de dag waarop buren samenkomen en iets goeds of gezelligs doen met elkaar of voor de buurt. Daar sluit Claus graag bij aan om op een leuke en sportieve manier deze dag met elkaar door te brengen. Buren kunnen elkaar uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan. Om de dag compleet te maken, biedt Claus de mogelijkheid om voor of na het bowlen te dineren bij de Italiaanse Paparazzi Bar & Terrazzo.

De bewoners van Overbos kunnen gratis bowlen tussen 18.00 – 20.00 uur, op basis van beschikbaarheid en reserveren is verplicht. Er kan maximaal één uur gebowld worden per reservering. De actie is alleen geldig op vertoon van een bewijs van het woonadres.

Burendag 2014

3 sep 2015 | In oktober opent een nieuw restaurant in Claus!

Expand Article
Het voormalige Storehouse restaurant van Claus, in de grote schuur van de Mentzhoeve, wordt momenteel omgebouwd tot een nieuw restaurantconcept. Het gaat BARRACA Rodizio Grill & Bar heten....

Het voormalige Storehouse restaurant van Claus, in de grote schuur van de Mentzhoeve, wordt momenteel omgebouwd tot een nieuw restaurantconcept. Het gaat BARRACA Rodizio Grill & Bar heten. Rodizio staat in Brazilië voor de wijze van bediening. ‘Passadores’ lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Het restaurant, met 200 zitplaatsen, is door de bekende architect Ronald Hooft van &Prast&Hooft in ‘urban rustic’ stijl ingericht.

Concept
Vanuit de bar is er een doorkijk op de originele ‘churrasco’ grills, waar veel verschillende soorten vlees en gamba’s volgens Gaucho traditie aan draaiende spiesen boven een vuur worden bereid. De gasten bepalen bij BARRACA zelf wat en hoeveel zij eten en in welk tempo. Door middel van een gekleurd rondje op tafel kunnen zij aangeven of zij trek hebben in een nieuw stukje vlees of even pauze nemen. Op een indrukwekkend buffet, midden in het restaurant, staat een uitgebreide keuze aan voor- en bijgerechten.

Interieur
De grote schuur van de Mentzhoeve behoudt zijn authentieke sfeer door het houten dak. Voor het interieur heeft architect Ronald Hooft gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en leer en industriële elementen als beton en staal. In de bar en rondom het buffet worden authentieke Portugese tegeltjes geplaatst. Deze elementen zorgen samen voor een stoer en warm karakter.

25 jaar Storehouse restaurant
Het Storehouse restaurant is 25 jaar een succes geweest binnen Claus. De directie van Claus vond het tijd voor iets anders en heeft na een zoektocht langs verschillende ‘foodconcepten’ de keuze gemaakt voor het churrasco rodizio concept. Het concept biedt gasten een kwalitatief uitstekende, maar ook leuke dinerervaring. BARRACA gaat zich presenteren als stand-alone restaurant, maar het past ook prima in het nieuwe Claus concept met bowling, casino en events.

Beste Grillmaster
Om het team van Claus de fijne kneepjes van het churrasco-concept te leren is een van de beste churrasco-grillmasters uit Brazilië ingehuurd. Anderson de Barros Medeiros zal hiervoor vier maanden naar Nederland komen. Hij heeft wereldwijd al meerdere Rodizios geopend en gemanaged.

23 mrt 2015 | Alle lichten uit bij Claus, Courtyard hotel en Papa's Beach House

Expand Article
Zaterdag 28 maart doen het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel, Claus en Papa’s Beach House om 20.30 uur het licht uit voor Earth Hour. Tussen 20.30 uur en 21.30 uur...

Zaterdag 28 maart doen het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel, Claus en Papa’s Beach House om 20.30 uur het licht uit voor Earth Hour. Tussen 20.30 uur en 21.30 uur wordt de niet essentiële verlichting uitgezet of gedimd. Tijdens dit uur attenderen de medewerkers van het hotel, de evenementen- en leisurelocatie en de buitenlocatie hun gasten op het initiatief. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds en tevens de start van de Environmental Awareness Month van Marriott International.

Courtyard, Claus en Papa’s Beach House doen graag mee met dit initiatief. “Onze hotelgasten krijgen een met de hand opwindbare lantaarn om zichzelf van licht te voorzien. Daarbij krijgen zij een drankje naar keuze aangeboden”, aldus Martijn Beekhuis, General Manager van het Courtyard by Marriott hotel. “Wij doen graag onze lichten voor één uur uit om het initiatief te steunen en iedereen om ons heen stil te laten staan bij Earth Hour.”, aldus Robert Aukes, General Manager van Claus. “In restaurant Blue Marlin gaat de verlichting uit en zetten we kaarsen en de openhaard aan om een gezellige intieme sfeer te creëren. Papa’s Beach House heeft de perfecte setting met de natuur en het meer om stil te staan bij Earth Hour.”, aldus Alexander Claus, Interim Manager van Papa’s Beach House. Dit initiatief past uitstekend binnen het MVO beleid van de bedrijven.

Earth Hour
Earth Hour is een jaarlijks internationaal evenement georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds en is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Elke laatste zaterdag in maart worden burgers, politici en bedrijven over de hele wereld verzocht om alle niet essentiële verlichting en elektrische apparatuur voor één uur uit te schakelen. Daarmee geven zij aan de toekomst van de aarde belangrijk te vinden. Vorig jaar deden honderden miljoenen mensen mee.

Earth Hour is georganiseerd om iedereen bewust te maken van het veranderende klimaat en de bescherming van natuurlijke bronnen. De keuze voor slimme en duurzame oplossingen staat hierbij voorop.

Environmental Awareness Month
Marriott International organiseert dit jaar voor het eerst de Environmental Awareness Month in Europa die start op zaterdag 28 maart om 20.30 uur en eindigt op donderdag 30 april 2015. Het doel is om met gasten een bos van 5.000 bomen te planten via WeForest. Europese Marriott hotels nodigen hun gasten uit om een origami sculptuur van handdoeken te maken en dan een foto te sturen naar Planet Marriott Europe. Voor elke foto doneert Marriott één boom aan WeForest. 

10 mrt 2015 | Succesvolle NK Schoolbowlen bij Claus

Expand Article
Afgelopen zaterdag speelden 20 teams de finale van het NK Schoolbowlen bij Claus Bowling. Er werd enthousiast en fanatiek gespeeld, sommige leerlingen hadden hun eigen bowlingballen meegenomen....

Afgelopen zaterdag speelden 20 teams de finale van het NK Schoolbowlen bij Claus Bowling. Er werd enthousiast en fanatiek gespeeld, sommige leerlingen hadden hun eigen bowlingballen meegenomen. Team Yolo van basisschool De Klimboom uit Boerakker is kampioen geworden. Team Bloody Piggy’s van OBS Dik Trom uit Hoofddorp is als derde geëindigd.

De leerlingen hebben het naar hun zin gehad. Er werd veel gelachen, gejuicht als er strikes werden gegooid en soms wat treurig gekeken als een worp mislukte. Iedereen had ook zijn eigen tactiek; zo zet een leerling eerst drie stappen voordat hij de bal gooit.

Het advies van de leerlingen: je kiest de bowlingbal met een goed gewicht en waar je vingers goed in passen, daarna loop je naar de baan en gooi je. Je kijkt de bal na en hoopt dat je een strike gooit. Sommige leerlingen hadden ook hun eigen bowlingballen mee omdat dat het lekkerste gooit.

Team Yolo van basisschool De Klimboom uit Boerakker (Groningen) mag zich een jaar lang het winnende team van de Nederlandse Kampioenschappen Schoolbowling 2015 noemen. Met een totaal van 1579 punten bleven zij team Fire Balls (1568 punten) van de Bosscheschool uit Middelharnis (Zeeland) en team Bloody Piggy’s (1537 punten) van OBS Dik Trom uit Hoofddorp voor.

Recordaantal teams
Dit jaar deden een recordaantal teams mee aan de voorrondes van het NK Schoolbowlen; bijna 500 teams met ruim 1.500 basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8. Afgelopen zaterdagochtend speelden 60 teams verdeeld over drie series de eerste twee halve finale games, waarna de beste 20 teams ‘s middags de grote finale speelden. 

6 mrt 2015 | Succesvolle EventBranche Borrel in The Patio van Claus

Expand Article
Afgelopen maandag vond in The Patio de EventBranche Borrel plaats. Bijna 300 eventprofessionals werden geïnspireerd door de toespraak van Generaal b.d. van Uhm. Van Uhm vertaalde het...

Afgelopen maandag vond in The Patio de EventBranche Borrel plaats. Bijna 300 eventprofessionals werden geïnspireerd door de toespraak van Generaal b.d. van Uhm. Van Uhm vertaalde het bijzondere leven als hoogste militair naar lessen voor ondernemers en eventprofessional binnen de branche.

De EventBranche Borrel begon met een plenair gedeelte voor de nieuwe eventprofessionals. Na een korte pauze in de Brothers2Club kwam in het tweede plenaire gedeelte na Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl en Rick Claus van Claus Park Collection, Generaal b.d. van Uhm aan het woord. Generaal van Uhm was ruim een uur aan het woord. “Bij defensie organiseren wij eigenlijk ook hele grote evenementen…”, aldus Van Uhm. Na afloop van zijn toespraak ontving Van Uhm lovende reacties van de aanwezigen.

Gedurende de middag en avond hing er een ontspannen sfeer. Voordat de eventprofessionals konden genieten van de specialiteiten van partycateraar Servontyn, werd The Patio door het Claus-team omgeturnd naar een prettige zakelijke en ontspannen ruimte.

EventBranche.nl bestaat dit jaar vijf jaar. Vijf jaar geleden was de eerste borrel van EventBranche.nl ook bij Claus dus dit maakte de avond extra speciaal.

5 mrt 2015 | Kirsten Rooth nieuwe Sales Manager Courtyard by Marriott

Expand Article
Onlangs is Kirsten Rooth in dienst getreden bij het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport in Hoofddorp. Kirsten is de nieuwe Sales Manager voor het hotel en tevens verantwoordelijk...

Onlangs is Kirsten Rooth in dienst getreden bij het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport in Hoofddorp. Kirsten is de nieuwe Sales Manager voor het hotel en tevens verantwoordelijk voor New Business voor Claus en Papa’s Beach House.

“Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan in de evenementenbranche en dat heeft altijd een bijzonder plekje in mijn hart gehouden. Na vier jaar buiten de evenementenbranche te hebben gewerkt, deed zich de kans voor om hier terug te keren en dat heb ik met beide handen aangegrepen! De combinatie van het Courtyard hotel, Claus en Papa’s Beach House is uniek in Nederland en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor elk type (meerdaags) congres en/of evenement. Ik ben dan ook enorm enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan het succes van dit bedrijf.”, aldus Rooth. “Ik vind het belangrijk om verwachtingen van onze gasten/klanten waar te maken c.q. te overtreffen! Mijn sleutelwoorden zijn dan ook betrokkenheid, kwaliteit en oog voor details en kijk er dan ook naar uit om onze marktpositie bij nieuwe en bestaande klanten verder te verstevigen!”

20 feb 2015 | NK Schoolbowlen bij Claus

Expand Article
Op zaterdag 7 maart vindt het NK Schoolbowlen bij Claus Bowling plaats. De afgelopen twee maanden heeft een recordaantal teams, bijna 500 teams met ruim 1.500 basisschoolleerlingen uit de...

Op zaterdag 7 maart vindt het NK Schoolbowlen bij Claus Bowling plaats. De afgelopen twee maanden heeft een recordaantal teams, bijna 500 teams met ruim 1.500 basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8, gestreden tijdens de voorrondes die in het hele land plaatsvonden.

Tijdens de voorrondes speelden de basisschoolleerlingen in totaal drie games om zich te plaatsen voor de finaledag. Per bowlinglocatie plaatst het beste team zich voor de finaledag. Daarbij worden er, naar rato van het aantal deelnemende teams per bowlingcentrum, extra finaleplaatsen toegewezen. Tijdens de finale zullen 60 teams strijden om het kampioenschap. De Bloody Piggy’s, Rocket Bowlers en Random Pins van basisschool Dik Trom uit Hoofddorp hebben zich geplaatst voor de finale.

Finale 7 maart 2015
Op de finaledag spelen de 60 teams verdeeld over drie series eerst twee halve finale games, welke start om 10.00 uur. Vervolgens speelt de top 20 de grote finale. Rond 15.15 uur is bekend welk team zich het winnende team van de Nederlandse Kampioenschappen schoolbowlen 2015 mag noemen. Vorig jaar werd De Bowlinggroep van de Bosseschool kampioen.

Het toegang op de finaledag is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van de Nederlandse Bowling Federatie.

Foto: Leerlingen van basisschool Dik Trom strijden om een finaleplaats tijdens de voorrondes van het NK Schoolbowlen in 2014.

9 feb 2015 | Hotelgasten maken een Van Gogh in het Courtyard by Marriott

Expand Article
2015 is het jaar van Van Gogh en daar speelt het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport op een ludieke wijze op in. In de lobby staat een replica van de Zonnebloemen van de Nederlandse...

2015 is het jaar van Van Gogh en daar speelt het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport op een ludieke wijze op in. In de lobby staat een replica van de Zonnebloemen van de Nederlandse kunstenaar en een canvasdoek met een hele grote kleurplaat van hetzelfde schilderij. Hotelgasten worden uitgenodigd om mee te helpen om het bijzondere schilderij van Van Gogh op eigen wijze in te vullen.

Onder het mom van: Make room for a little fun: Let’s create our own “Sunflowers” hebben inmiddels al veel gasten hun aandeel in het schilderij gehad. Onderaan het schilderij hebben de ‘schilders’ de mogelijkheid om zijn of haar naam op te schrijven waardoor het een uniek stuk en een echt collectorsitem wordt. Op de Facebookpagina van het hotel is het ontstaan van het bijzondere doek te volgen.

Kunstenaar Vincent van Gogh is dit jaar 125 jaar geleden overleden. Het hele jaar eren verschillende steden in Europa de kunstenaar met bijzondere tentoonstellingen en evenementen rondom het thema 125 jaar inspiratie.

5 feb 2015 | Valentijnsdag: 'Extra balen dat ik nog geen relatie heb'

Expand Article
Over singles en de zoektocht naar hun Valentijn bij Claus in Hoofddorp

Ben jij ook zo allergisch voor die valentijnsgekte? Vele singles wel. Zij vinden al die aandacht voor Valentijn en de commerciële poespas eromheen echt too much. Uit onderzoek dat Relatieplanet onder haar leden deed, blijkt dat singles rond Valentijn vooral eenvoudig contact willen leggen. Bovendien willen ze weten wie met hen contact zoekt. Anoniem liefdesbetuigingen worden slecht gewaardeerd. Tijdens het Singlesfeest op 14 februari in Claus kunnen singles op een ongedwongen en ontspannen manier in contact komen met andere singles.

Datingcoach Denise Janmaat van Relatieplanet hoort singles vaak klagen. ‘De verwachtingen op 14 februari zijn onder singles vaak hooggespannen en de teleurstelling is daarom extra groot als er geen berichtjes of contactverzoeken binnenkomen.’ Het merendeel van de singles dat zij coacht, geeft aan het moeilijk te vinden initiatief te nemen om contact te leggen. Een leuk en onweerstaanbaar contactverzoek schrijven, blijkt het meest moeilijk gevonden te worden. Net zoals afstappen op die leuke single die je gespot hebt in de supermarkt of tijdens het Relatieplanet Singlesfeest.

Valentijnsdag wordt contactdag!
Relatieplanet zorgt in de periode voor Valentijn op allerlei manieren dat de aangesloten singles hulp krijgen om makkelijker op iemand af te stappen in de dagen voor Valentijnsdag, zowel online als offline.

Hulp om makkelijker op iemand af te stappen
Tijdens het grote Singlesfeest op zaterdag 14 februari in Claus in Hoofddorp worden de singles op vele manieren extra aangemoedigd om contact te leggen. Zo zullen alle singles natuurlijk flink in beweging komen op de muziek van The Voice of Holland-winnaar en publieksfavoriet O'G3NE. Al eerder op de avond kan daarvoor geoefend worden in de swingende salsa-workshops, waarbij door vaak te wisselen van danspartner al snel vele contacten worden gelegd.

Tijdens het speeddaten zal Cupido in razendsnel tempo zijn werk doen; op eerdere Singlesfeesten bleek al dat er hierdoor veel succesvolle contacten worden gelegd. En tot slot zal er tijdens het feest nog een heel speciale contacten-verrassing zijn, die de singles helpt om die avond makkelijker op een leuke-medebezoek(st)er af te stappen en met elkaar in gesprek te komen.

Contact-signalen, online training en gratis contacten
Online krijgen de singles in de week voor Valentijnsdag de mogelijkheid om in hun profiel kenbaar te maken dat zij wel een Valentijns-uitnodiging willen ontvangen; een signaal dat tot extra berichten en contacten zal leiden. De datingcoach zal in die week de singles van Relatieplanet in een online training leren hoe zij hun bericht extra speciaal kunnen maken, zodat de dates tot stand komen. Van 13 t/m 15 februari biedt Relatieplanet bovendien drie dagen onbeperkt toegang tot alle mogelijkheden van de website aan. 

Foto: O’G3NE

Foto: Robin Kamphuis

26 jan 2015 | 8 februari Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Zondag 8 februari staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder...

Zondag 8 februari staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route zijn bruidsparen op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een eventruimte met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Claus. Meld je nu aan en maak kans op de vele mooie prijzen!

18 dec 2014 | Team Claus tweede bij jaarlijkse Red Bull Bar Staff Challenge

Expand Article
Het team van Claus is afgelopen maandag tweede geworden bij de jaarlijkse Red Bull Bar Staff Challenge. In januari begon de ultieme strijd tussen 50 bars en clubs uit heel Nederland. Artiesten...

Het team van Claus is afgelopen maandag tweede geworden bij de jaarlijkse Red Bull Bar Staff Challenge. In januari begon de ultieme strijd tussen 50 bars en clubs uit heel Nederland. Artiesten en atleten uit de World of Red Bull daagden hen uit om ‘the heroes of the night’ te worden. Claus heeft de finale-opdracht afgelopen maandag gewonnen en werd daarmee tweede!

Bij de finale-opdracht werden de zes beste teams door Johnny de Mol op het podium geroepen. Hij mocht deze avond de prijzen uitreiken. Aan de hand van raadsels werden er cijfers ontrafeld. Deze cijfers vormden een code waarmee een hendel overgehaald kon worden. Claus was hier in de snelste en veroverde zo de tweede plek! Parc in Breda werd bekroond tot de winnaar van de allereerste Red Bull Bar Staff Challenge.

Red Bull Bar Staff Challenge
De 50 teams (bestaande uit maximaal 10 medewerkers) kregen elke maand een opdracht. Zo hebben de teams een originele “Haka”-film opgenomen (een ceremoniële dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland), een perfecte crowdsurf uitgevoerd en een playlist gemaakt toen in oktober de klok een uur terug werd gezet. Dit onder het mom van “Hoe ziet jouw perfecte extra uur feest eruit?”. De teams moesten ook een keer naar Zandvoort om zo snel mogelijk banden te wisselen en een uitgezet parcours af te leggen.

De opdrachten werden afgewisseld met vier Red Monday feesten die Red Bull organiseerde.

Volgend jaar vinden er weer Red Bull Bar Staff Challenges plaats. Dan krijgen de teams alleen zes opdrachten uit te voeren in plaats van twaalf.

Foto:
De meiden uit het Claus-team hebben veel plezier in het wisselen van de autobanden.

11 dec 2014 | Eerste Admiral Casino van Nederland in Claus Hoofddorp

Expand Article
In de imposante Ballroom van Claus in Hoofddorp wordt het eerste Admiral Casino van Nederland geopend. De flagship store van het state-of-the-art casino zal begin april 2015 haar deuren openen....

In de imposante Ballroom van Claus in Hoofddorp wordt het eerste Admiral Casino van Nederland geopend. De flagship store van het state-of-the-art casino zal begin april 2015 haar deuren openen. Admiral Casino is het exclusieve label van NOVOMATIC, het grootste en meest innovatieve bedrijf op het gebied van speelautomaten en casino’s in Europa. In de Ballroom vonden de afgelopen 25 jaar vele zakelijke en feestelijke evenementen, maar ook grote televisieopnames, beurzen en congressen plaats.

Over een riante oppervlakte van bijna 1250 m2, verdeeld over twee lagen, wordt een luxueuze omgeving gecreëerd. Het interieurdesign ligt in handen van ESTIDA Interior Design & Concept Development, die onder andere ook het interieur van de Jopenkerk in Haarlem en Hotel New York in Rotterdam hebben ontworpen.

Claus Company en Novomatic zien de samenwerking als een versterking en completering van elkaars producten. Het is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van Claus van restaurants en bowlingbanen. Maar ook voor de gasten van het naastgelegen Courtyard by Marriott een aanvulling op de entertainmentfaciliteiten. Bovendien is de komst van Admiral Casino is een aanwinst voor de gemeente Haarlemmermeer. De vestiging van Admiral Casino in Hoofddorp zal als flagship de lijn uit gaan zetten voor de komst van meerdere vestigingen in Nederland in de komende jaren.

De samenwerking met Novomatic is voor Claus Company onderdeel van een groot investeringsprogramma. Zo heeft Claus dit jaar een grote, nieuwe eventzaal, The Patio, geopend en hebben er vernieuwingen in Claus Bowling plaatsgevonden. In de komende twee jaar worden meer ruimtes vernieuwd. Deze metamorfose van Claus betreft een aantal nieuwe concepten zowel op leisure- als evenementengebied. Door de nieuwe concepten komen er meer en aantrekkelijke mogelijkheden voor een complete avond uit. De evenementenfaciliteiten bij Claus zullen qua uitstraling en routing optimaal aansluiten op de wensen van de hedendaagse opdrachtgever. Dit geldt voor feestelijke evenementen en met name ook voor zakelijke bijeenkomsten in combinatie met het hotel. Claus, Papa’s Beach House en het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel vormen samen Claus Park Collection. De drie locaties bieden gezamenlijk een compleet aanbod van uitgaan, overnachten, zakelijke en feestelijke evenementen.

De NOVOMATIC Group is een van de grootste geïntegreerde kansspelgroepen ter wereld en onbetwist de nummer één in Europa. In Nederland heeft NOVOMATIC in de afgelopen twee jaar diverse regionale marktspelers in haar organisatie opgenomen. Hierdoor is NOVOMATIC in één klap marktleider in de Nederlandse kansspelmarkt geworden. Met ruim 1500 vestigingen wereldwijd beschikt NOVOMATIC over ruime kennis en ervaring om succesvol dit eerste Casino Admiral in Nederland te exploiteren, dat de lijn gaat uitzetten voor de komst van meerdere vestigingen in Nederland in de komende jaren. 

2 dec 2014 | Sfeervol dineren met kerst bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten kunnen kiezen uit bijvoorbeeld het uitgebreide Christmas Dinner...

Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten kunnen kiezen uit bijvoorbeeld het uitgebreide Christmas Dinner & Dance of Matinee Familie Kerstfeest in the Ballroom, Private Dining in IJzeren Frits of een 5-gangen Papa’s Christmas Dinner in het sfeervolle Papa’s Beach House. Dineren, muziek en genieten zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke avonden.

Tijdens het Christmas Dinner & Dance genieten gasten van live optredens van het trio Sounds Perfect, Robert Leroy en de swingende en zingende kerstmissen. Het kerstdiner bestaat uit een heerlijk uitgeserveerd voorgerecht en tussengerecht, een uitgebreid Christmas Buffet en een verrukkelijk dessertbuffet met chocoladefontein.

Claus biedt meer mogelijkheden om kerst te vieren. Bezoekers kunnen kiezen voor het Matinee Familie Kerstfeest met optredens van de swingende en zingende kerstmissen en het trio Sounds Perfect en vermaak voor de kids in de leuke speelzaal, X-Mas Evening Hotplate & Bowlen, een 4-gangenmenu in het Storehouse Restaurant met een optreden van de swingende en zingende kerstmissen en een bezoekje van de kerstman, Private Dining in IJzeren Frits, Pizza & Bowlen op tweede kerstdag in Paparazzi Bar & Terrazzo en het 5-gangen Papa’s Christmas Dinner in Papa’s Beach House waarbij kinderen marshmallows kunnen roosteren bij de openhaard!

Claus bevindt zich aan de Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan de IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

3 nov 2014 | Phil Hulst gooit in Claus zeventiende 300 game

Expand Article
Donderdagavond heeft Phil Hulst in Claus zijn zeventiende 300 game gegooid tijdens de Donderdag Trio-league van de Bowling Vereniging Haarlemmermeer. Al in de eerste game van de league behaalde...

Donderdagavond heeft Phil Hulst in Claus zijn zeventiende 300 game gegooid tijdens de Donderdag Trio-league van de Bowling Vereniging Haarlemmermeer. Al in de eerste game van de league behaalde hij dit mooie resultaat.

De tweede game ging ook lekker met 279 punten, maar over de derde game was Phil helaas wat minder tevreden (215 punten). Ondanks zijn laatste mindere game heeft hij een mooi totaal bereikt van 794 punten.

“Ik was in de eerste game niet erg met de scores bezig en deze 300 game kwam dus redelijk onverwachts.”, aldus Phil. Ook al was dit al zijn zeventiende 300 game, het blijft na eigen zeggen toch elke weer weer een erg speciaal gevoel volgens Phil. Claus feliciteert Phil met deze topprestatie. De volgende league gaat hij voor zijn 20e "Perfect Game", dus Claus zet alvast de flessen champagne koud.

“Perfect Game”
In een “Perfect Game” gooit een bowler twaalf keer op rij alle pins om, goed voor de maximale score van 300 punten. Het omgooien van alle pins in één beurt noemt men een strike. Normaal gesproken heeft een game tien beurten, maar wanneer de speler een strike gooit in de laatste beurt, dan mag hij nog twee keer gooien. Bij een maximale score gooit een bowler twaalf strikes; een “Perfect Game”.

18 sep 2014 | 28 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

Expand Article
Zondag 28 september staat Claus Hotel & Event Center open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend...

Zondag 28 september staat Claus Hotel & Event Center open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route zijn bruidsparen op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een feestzaal met feestelijke uitstraling? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus, in strandpaviljoen Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het Courtyard by Marriott hotel.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket ter waarde van € 48,50. Daarbij verloot Claus Hotel & Event Center onder alle boekende bruidsparen nog een extra prijs om uw bruiloft compleet en perfect te maken.

Kijk op www.opentoptrouwlocaties.nl of www.claus.nl voor meer info. Meld je nu aan en maak kans op de vele mooie prijzen!

15 sep 2014 | 27 september Burendag = gratis bowlingdag bij Claus

Expand Article
Zaterdag 27 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus: de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen. De afgelopen twee jaar was het...

Zaterdag 27 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus: de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen. De afgelopen twee jaar was het een groot succes en hing er een gezellige sfeer op de bowlingbanen.

Burendag is de dag waarop buren samenkomen en iets goeds of gezelligs doen met elkaar of voor de buurt. Daar sluit Claus graag bij aan om op een leuke en sportieve manier deze dag met elkaar door te brengen. Buren kunnen elkaar uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan. Om de dag compleet te maken, biedt Claus de mogelijkheid om voor of na het bowlen te dineren in één van de restaurants.

De bewoners van Overbos kunnen gratis bowlen tussen 18.00 – 20.00 uur, op basis van beschikbaarheid en reserveren is verplicht. Er kan maximaal één uur gebowld worden per reservering. De actie is alleen geldig op vertoon van een bewijs van het woonadres.

 

10 sep 2014 | Van speedbowlen tot liefdesgeluk

Expand Article
Singlesfeesten: single ‘komt uit de kast’

Als single kan het soms knap lastig zijn om te laten merken dat je vrijgezel bent. Recent onderzoek van Relatieplanet.nl toont aan dat meer dan de helft van de singles het moeilijk vindt om hun singlestatus te laten blijken.[1] Dit kan verklaren waarom speciaal georganiseerde singlefeesten zo populair zijn. Al meer dan tien jaar organiseert Relatieplanet.nl feesten speciaal voor singles. Een laagdrempelige manier voor mensen op zoek naar liefdesgeluk, om met elkaar in contact te komen. Op 4 oktober 2014 viert het grootste singlefeest van Nederland alweer haar 75e editie in Claus Event Center Hoofddorp.

In de afgelopen tien jaar wisten meer dan 100.000 singles elkaar te vinden op deze singleparty’s en zijn er al legio aan huwelijken en baby’s uit voortgekomen. Speciaal voor de 75e editie van het grootste singlefeest van Nederland is Relatieplanet.nl daarom op zoek naar 75 getrouwde stellen die elkaar ontmoet hebben op een singlefeest. Zij worden als VIP uitgenodigd en de hele avond in de watten gelegd. Stellen die zichzelf hierin herkennen kunnen zich opgeven via events@relatieplanet.nl.

Van speedbowlen tot liefdesgeluk
Na 74 succesvolle singlefeesten belooft deze 75e editie extra bijzonder te worden. Op een unieke locatie kunnen singles die op zoek zijn naar de liefde hun hart ophalen. Claus Event Center wordt omgetoverd tot een waar liefdesparadijs. Er zijn verschillende activiteiten van speeddaten tot speedbowlen en spetterende optredens van bekende artiesten waarbij de heupen losgegooid worden om die ene speciale single te veroveren. Singles kunnen zich nu opgeven via Relatieplanet.nl.

Voor meer informatie en tickets voor het singlesfeest, ga naar www.relatieplanetsinglesfeest.nl.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is het grootste online datingplatform van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 hebben meer dan 5 miljoen singles zich ingeschreven. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl het meest interessante datingplatform van Nederland en België. Relatieplanet.nl werd in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 benoemd tot website van het jaar.


[1] Onderzoek Relatieplanet.nl augustus 2014

 

22 aug 2014 | The Patio nieuwe zaal voor evenementen bij Claus Event Center

Expand Article
Voor een buitengevoel binnen

Claus Event Center krijgt een nieuwe multifunctionele zaal The Patio.  De ruime multifunctionele zaal, met eigen terras, bevindt zich op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve en heeft rondom hoge ramen. Het glas rondom geeft een speciaal buitengevoel, maar dan binnen. Deze hoge zaal van ruim 400 m² is half september klaar.

De hoge dakramen zorgen voor veel daglicht hetgeen zeer gewaardeerd wordt voor vergaderingen en presentaties, maar ’s avonds geeft de sterrenhemel en het maanlicht een speciale sfeer van een buitenpatio, ideaal voor feestelijke evenementen. De zaal krijgt een groene wand met planten die het patio gevoel nog meer benadrukt.

The Patio is, mede door bijzondere licht- en projectietechnieken, een groot led LG televisiescherm en een eigen terras, multi inzetbaar voor vergaderingen, presentaties, diners en zakelijke evenementen. De capaciteit van de zaal in vergaderopstelling is circa 300 personen. Voor een feest is de capaciteit circa 450 personen.

The Patio is onderdeel van een groot investeringsprogramma van Claus. Naast de nieuwe Patiozaal, is ook een begin gemaakt aan vernieuwingen in de bowling zoals een nieuwe masking (achterwand). In de komende twee jaar worden meer ruimtes vernieuwd. Deze metamorfose van Claus betreft een aantal nieuwe concepten zowel op leisure- als evenementengebied.  Door de nieuwe leisure concepten komen er meer en aantrekkelijke mogelijkheden voor een avond uit. De evenementenfaciliteiten bij Claus zullen qua uitstraling en routing optimaal aansluiten op de wensen van de hedendaagse opdrachtgevers. Dit geldt voor feestelijke evenementen en met name ook op de wensen van de organisatoren van zakelijke bijeenkomsten in combinatie met het hotel.

De Mentzhoeve is een monument en de eerste boerderij van de Haarlemmermeer. De originele buitenmuren van de boerderij uit 1858 blijven behouden. Door de centrale ligging in de het pand is de zaal goed te combineren met andere zalen van Claus Event Center.

Meer informatie over The Patio: 023 – 556 00 65 of www.claus.nl.

 

24 jul 2014 | Courtyard by Marriott hotel biedt mobiel inchecken voor gasten

Expand Article
Vanaf deze week is het mogelijk voor hotelgasten om bij het Courtyard by Marriott hotel in Hoofddorp via hun mobiele telefoon in en uit te checken. Via de Marriott app kunnen gasten met een...

Vanaf deze week is het mogelijk voor hotelgasten om bij het Courtyard by Marriott hotel in Hoofddorp via hun mobiele telefoon in en uit te checken. Via de Marriott app kunnen gasten met een smartphone snel en eenvoudig in- en uitchecken.

Het mobiele in- en uitchecken is exclusief beschikbaar voor gasten die in het bezit zijn van een Marriott Rewards lidmaatschap, het loyalty programma van Marriott, en van een iPhone of Android telefoon. De hotelgast krijgt een melding om in te checken, de mogelijkheid om de aankomsttijd aan te geven en een melding als de kamer gereed is. Als de gast vervolgens uitcheckt via de app, krijgt de gast hier een bevestiging van en kan de gast gelijk vertrekken zonder via de receptie te moeten gaan. Deze snelle en eenvoudige manier van in- en uitchecken zorgt voor een nuttige tijdsbesparing voor de zakelijke gast in het hotel.
De mobiele check-in en check-out app wordt nu bij ruim 1.000 Marriott hotels wereldwijd gebruikt, waarmee Marriott het industrie’s grootste en eerste merk is dat mobiele services biedt. Marriott wil met deze nieuwe service een diepere digitale relatie opbouwen met haar gasten.

Marriott Rewards
Met het Marriott Rewards lidmaatschap spaart u punten of miles, bij elke overnachting in meer dan 3.000 deelnemende hotels wereldwijd. De punten zijn niet alleen in te wisselen voor gratis overnachtingen en gratis upgrades, maar ook voor aankopen van bekende ontwerpers en merken zoals Apple, Michael Kors, Prada, Nikon en Canon. De punten van het Marriott Rewards lidmaatschap verlopen nooit. Gold members ontvangen daarbij gratis internet en platinum members ontvangen gratis internet, shuttleservice, parkeren en vanaf 1 augustus aanstaande het ontbijt gratis. Het lidmaatschap is gratis.

 

27 mei 2014 | Phil Hulst eindigt seizoen met 300 game in Claus

Expand Article
Donderdagavond heeft Phil Hulst tijdens de laatste speelavond van de Donderdag Trio van de Bowling Vereniging Haarlemmermeer zijn tweede “Perfect Game” van het seizoen gegooid....

Donderdagavond heeft Phil Hulst tijdens de laatste speelavond van de Donderdag Trio van de Bowling Vereniging Haarlemmermeer zijn tweede “Perfect Game” van het seizoen gegooid. “Een mooie afsluiting van het seizoen.”, aldus Hulst.

Het is inmiddels de vijftiende 300 game die Phil op zijn naam heeft staan. Na twee matige games had Phil dit niet meer verwacht. Zijn totaalscore van de avond was 630. “Dit is een mooie afsluiting van het seizoen, om te eindigen met een 300 game.”, aldus Phil.

Na het behalen van deze mooie score ontving Phil een fles champagne en vele felicitaties.

“Perfect Game”
In een “Perfect Game” gooit een bowler twaalf keer op rij alle pins om, goed voor de maximale score van 300 punten. Het omgooien van alle pins in één beurt noemt men een strike. Normaal gesproken heeft een game tien beurten, maar wanneer de speler een strike gooit in de laatste beurt, dan mag hij nog twee keer gooien. Bij een maximale score gooit een bowler twaalf strikes; een “Perfect Game”.

1 mei 2014 | Courtyard by Marriott hotel steunt SOS Kinderdorpen

Expand Article
De hele maand mei doneert het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel € 1,- voor elk diner aan SOS Kinderdorpen. Dit is onderdeel van Marriott Internationals Europese...

De hele maand mei doneert het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel € 1,- voor elk diner aan SOS Kinderdorpen. Dit is onderdeel van Marriott Internationals Europese “You Eat, We Give” programma om de organisatie te steunen in de strijd tegen jeugdwerkloosheid.

Het “You Eat, We Give” programma is onderdeel van Marriott’s “World of Opportunity” initiatief in heel Europa, dat jongeren uit kansarme milieus hun volledige potentieel helpt te bereiken door het bijbrengen van sociale vaardigheden en het verstrekken van beroeps- en onderwijskansen.

Met de ‘You Eat, We Give’ promotie toont het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport haar inzet in het helpen van jongeren in de voorbereiding op het beroepsleven. “Wij zijn blij dat wij binnen ons vak iets goed kunnen doen voor de maatschappij. Op deze manier genieten onze gasten van een heerlijk diner en dragen wij bij aan de ondersteuning van kansarme jongeren., aldus Martijn Beekhuis, General Manager.

Door middel van dit initiatief, zal Marriott International in meer dan 280 hotels in heel Europa fondsen en donaties in natura werven en vrijwilligers mobiliseren voor twee charitatieve partners; SOS-Kinderdorpen in continentaal Europa en “The Prince's Trust Fairbridge” programma in het Verenigd Koninkrijk.

SOS Kinderdorpen
SOS Kinderdorpen zorgt er al 65 jaar voor dat kinderen die er alleen voor staan, kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. De organisatie werkt vanuit de visie dat kinderen recht hebben op een thuis en een goede opvoeding binnen een veilige omgeving in hun eigen land. Met deze unieke gezinsgerichte aanpak krijgen bijna 320.000 kinderen in 133 landen verspreid over de hele wereld een solide basis om zich te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.nl.

 

28 apr 2014 | Elke zondag Papa’s Sunday BBQ

Expand Article
Papa’s Beach House organiseert vanaf 4 mei elke zondag in mei, juni, juli en augustus Papa’s Sunday BBQ. Gasten zijn tussen 17.00 – 20.00 uur welkom om te genieten van...

Papa’s Beach House organiseert vanaf 4 mei elke zondag in mei, juni, juli en augustus Papa’s Sunday BBQ. Gasten zijn tussen 17.00 – 20.00 uur welkom om te genieten van bijzondere en authentieke barbecue gerechten.

Worstmakers Brandt & Levie heeft samen met Papa’s Beach House naar het perfecte Papa’s BBQ-worstje gezocht. De BBQ bestaat verder uit een slow cooked pulled pork sandwich, giant grilled gamba, Columbian Flank Steak, onbeperkt salades, frites en brood.

Door de in- en outdoor BBQ hoek kan er met elk type weer worden gebarbecued. Als het weer het niet toe laat om op het terras en strand te zitten, dan kunnen gasten binnen genieten van het lekkere eten.

Papa’s Sunday BBQ kost € 22,50 per volwassenen en € 12,50 per kind (t/m 12 jaar). Reserveren is gewenst en kan via papas@claus.nl en 023 – 564 26 20. Meer informatie en voorwaarden op www.claus.nl. Bij besloten evenementen vindt er geen BBQ plaats.

25 apr 2014 | Jeroen Grove gooit derde 300 game van dit jaar bij Claus

Expand Article
Gisteravond heeft bowler Jeroen Grove zijn derde 300 game van dit jaar op de bowlingbanen van Claus gegooid. Hiermee staat de teller op vijf “Perfect Games”. In februari en maart...

Gisteravond heeft bowler Jeroen Grove zijn derde 300 game van dit jaar op de bowlingbanen van Claus gegooid. Hiermee staat de teller op vijf “Perfect Games”. In februari en maart gooide hij zijn eerste twee 300 games van dit jaar.

Na zijn laatste worp ontving Jeroen een fles champagne en werd hij gefeliciteerd door zijn teamgenoten en het team van Claus.

Net zoals bij de vorige 300 game, viel de spanning volgens Jeroen gisteravond wel mee. Hij had geen speciaal voorgevoel en in zijn eerste game gooide hij ‘slechts’ 210 punten. Met een totaalscore van 760 is hij ook tevreden. De hoogst behaalde totaalscore van Jeroen is 830. Jeroen heeft zichzelf als doel gesteld om vanaf nu elke maand een “Perfect Game” te gooien tot het einde van dit jaar.

“Perfect Game”
In een “Perfect Game” gooit een bowler twaalf keer op rij alle pins om, goed voor de maximale score van 300 punten. Het omgooien van alle pins in één beurt noemt men een strike. Normaal gesproken heeft een game tien beurten, maar wanneer de speler een strike gooit in de laatste beurt, dan mag hij nog twee keer gooien. Bij een maximale score gooit een bowler twaalf strikes; een “Perfect Game”.

14 apr 2014 | Opening foto expositie tijdens schoonmaakduik van Project Baseline Haarlemmermeer in Papa’s Beach House

Expand Article
Gistermiddag vond de schoonmaakduik van Project Baseline plaats in de plas van het Haarlemmermeerse Bos. Bovendien vond in Papa’s Beach House de opening plaats van de foto expositie van...

Gistermiddag vond de schoonmaakduik van Project Baseline plaats in de plas van het Haarlemmermeerse Bos. Bovendien vond in Papa’s Beach House de opening plaats van de foto expositie van Project Baseline Haarlemmermeer. Deze vrijwilligersorganisatie zet zich in voor het bewust maken van wat zich onder de waterspiegel afspeelt. De 40 duikers die hebben geholpen de plas schoon te maken werden verrast met een lunch georganiseerd door Papa’s Beach House.

De foto expositie bevat zes prachtige en verrassende onderwaterfoto’s van Cor Kuyvenhoven. Bezoekers kijken hun ogen uit als ze lezen dat deze foto’s zijn gemaakt in de Bosplas van het Haarlemmermeerse Bos.

40 enthousiaste duikers waren aanwezig bij de schoonmaakduik. Met een behoorlijke opbrengst aan vuil zat de metalen vuilcontainer ¾ vol. Als bonus weer een kliko en een grote slang. De grote verrassing voor de duikers was een lunch die werd aangeboden door Papa’s Beach House, als dank voor de schoonmaak.

“Onze gasten komen hier niet alleen vanwege de service en de ambiance maar ook om te genieten van de natuur en de prachtige omgeving. Wij zijn ontzettend blij met Project Baselines initiatief om het meer schoon te houden. Bovendien is het natuurlijk ontzettend gaaf dat wij hier in Nederland zo’n geweldig onderwaterlandschap hebben en dat we dit nu ook nog eens met onze gasten kunnen delen met de foto expositie waar zes foto’s hangen van onder andere de meerval, snoek, snoekbaars en paling.”, aldus Alexander Claus, Papa’s Beach House.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie