Claus Company

Claus, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House vormen samen Claus Park Collection. De bedrijven worden aangestuurd door Claus Company en zijn gevestigd in Hoofddorp. Het hoofdkantoor (Claus Beheer BV) huisvest de directie en diverse ondersteunende en controlerende afdelingen zoals: financiële administratie, marketing en communicatie, personeel en organisatie, facilitaire zaken en quality control. Bij Claus Park Collection werken in totaal 200 personen. De bedrijven beschikken ieder over een eigen managementteam.

 

Missie ten opzichte van onze gasten

Claus Company richt zich op alle vormen van gastvrijheid. Het streven is om ieder bezoek of verblijf van onze gasten zo prettig, onbezorgd en veilig mogelijk te laten verlopen. Een bezoek aan een bedrijf van Claus Company moet een belevenis zijn. Claus onderscheidt zich daarin door met behoud van kwaliteit een aantrekkelijke prijs / kwaliteit verhouding te bieden. Het opbouwen van een goede relatie met de gasten, leveranciers en opdrachtgevers staat hierin voorop.
 

Missie ten opzichte van onze medewerkers

De medewerkers van Claus Company kenmerken zich door hun enthousiasme, eerlijkheid, discipline en professionaliteit ten aanzien van onze producten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier bij een financieel gezond bedrijf werken. Wij stimuleren onze mensen om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf en zien ze graag intern doorgroeien. Wij staan achter het motto van Bill Marriott, die zegt: “Take care of associates and they’ll take care of your customers.” (“Zorg goed voor je medewerkers, dan zorgen zij goed voor de gasten.”)

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie