U bevindt zich hier: Zakelijk / Evenementen / Indoor & Outdoor

Indoor en outdoor evenementen met een actief programma

Indoor

Claus is zeer geschikt voor evenementen met een actief programma. Niet alleen outdoorevents maar ook indooractiviteiten zijn volop mogelijk. De 20 bowlingbanen liggen altijd klaar voor een gezellige bowlingcompetitie voor grote en kleine groepen.

Voorbeelden van indooractiviteiten bij Claus zijn:

Graffiti-workshop, Casino, Caribbean Stud Poker, Workshop Cocktail shaken, Bowlen met sterren, Salsa workshop, Percussie workshop, een eigen film maken, enz, enz.

Klik hier voor meer informatie over bowlen

Outdoor

Claus heeft een fantastische ligging, het ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied. Ideaal voor een Outdoor activiteiten evenement. De frisse natuur, het grote meer en ondergaande zon in combinatie met spanning en sensatie is het recept voor een onvergetelijke dag. Na het spektakel is het heerlijk genieten van de barbecue of een heerlijk buffet bij Papa's Beachhouse.

Voorbeelden van outdooractiviteiten bij Claus zijn:

Expeditie Robinson als bedrijfsexpeditie, Pirates of the Caribbean, ludieke meerkampen, disc golf, speedminton, handboogschieten, GPS tocht, kanovaren en raften, hikingtochten, maar ook familiedagen en kinderprogramma’s.

Klik hier voor onze outdoorbrochure met meer informatie over de outdoormogelijkheden bij Claus