U bevindt zich hier: Zakelijk / Overnachten / Faciliteiten hotel

Business corner, shuttlebus service en andere faciliteiten van Courtyard

Het Courtyard hotel beschikt over diverse faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij lichten er een paar voor u uit:

Business Corner met pc-desks

De business corner bevindt zich in de lobby van het hotel naast de receptie. Deze eigentijdse werkhoek met modern interieur is voorzien van alle zakelijke gemakken zoals computers met gratis internet, een ruim opgezette leeshoek en een Business Board voor actuele (reis)informatie.

24 uurs foodshop The Market

De 24 uurs foodshop The Market bevindt zich in de lobby tegenover de receptie. Hier vindt u een selectie van snacks, drankjes, zoetwaren, kranten, tijdschriften en souvenirs. U betaalt bij de receptie of het bedrag wordt doorberekend op uw kamernummer.

Fitness & Sauna

De fitness en sauna zijn gelegen op de vierde verdieping. De fitness ruimte is (gratis) toegankelijk voor alle hotelgasten. Er is een variëteit aan fitness apparatuur, twee sauna's (mannen en vrouwen gescheiden) en een kleedruimte met douches en kluisjes.

Shuttle bus service van en naar Schiphol Airport

Op vaste tijden rijdt er een shuttle bus van en naar Schiphol. Reserveren is verplicht omdat wij voor het vervoer van en naar het vliegveld een kleine bijdrage vragen.

Terras

Zowel voor als achter het hotel ligt een terras. Het achterterras ligt direct aan de lobby en vergaderzalen, en grenst aan een grasveld en tuin die is ontworpen door Dick Beijer, één van de bekendste tuinarchitecten van Nederland. Het voorterras ligt direct aan het restaurant van het hotel. Dankzij de terrasafzetting kunt u uit de wind zitten en genieten van het zonnige weer.

Pooltafel

In het restaurant van het hotel bevindt zich ook een Pooltafel. Kom en geniet van een drankje en de muziek tijdens een spannend potje pool met collega's.

Hotel App

Download en ontdek onze Hotel App. De App is geschikt voor zowel iPhone en Android en bevat handige informatie over ons hotel, onze faciliteiten en de omgeving. De App is gratis beschikbaar.